Ramensuppe

Fyldig Japansk suppe der kan varieres i det uendelige.

Boulion

Kylling boulion

En kylling deles ud i stykker. Brunes i smør og koges en time i trykkoger. 

Tilsæt et l

Svin boulion

Okse boulion

En pakke Ossobuko brunes grundigt i smør sammen med en pakke kraftben.

Der tilsættes løg og det hele koges 5 – 6 timer i en gryde eller 2 timer i trykkoger

Boulionen skummes grundigt og filtreres

Kød:

Kylling

 

Svin

 

Okse

Nudler

Rammen

Se afsnit om rammen nudler

Udon nudler

Se afsnit om Udonudler

Strakte Nudler

Se afsnit om strakte nudler

Topping (Grønt)

Marinerede æg

Svampe

Bønnespire 

Forårsløg

Koriander

Æg

Soja marinerede æg

Diverse

Ristede løg

Ristede sorte sesamfrø

Chii pasta

Hvidløgs pasta

Miso Pasta

Soja

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *