Ramensuppe Skriv en kommentar / Spiseligt / Af Finn Hansen Fyldig Japansk suppe der kan varieres i det uendelige. Boulion Kylling boulion En kylling deles ud i stykker. Brunes i smør og koges en time i trykkoger. Tilsæt et l Svin boulion Okse boulion En pakke Ossobuko brunes grundigt i smør sammen med en pakke kraftben. Der tilsættes løg og det hele koges 5 – 6 timer i en gryde eller 2 timer i trykkogerBoulionen skummes grundigt og filtreres Kød:Kylling Svin Okse NudlerRammenSe afsnit om rammen nudlerUdon nudlerSe afsnit om UdonudlerStrakte NudlerSe afsnit om strakte nudler Topping (Grønt)Marinerede ægSvampeBønnespire ForårsløgKorianderÆgSoja marinerede ægDiverseRistede løgRistede sorte sesamfrøChii pastaHvidløgs pastaMiso PastaSoja