Finn Hansen

Possin Ballutine

En lækker forret der ligner en milion og smager derefter. Opskrift til 4 personer. Ingredienser 2stk  (Pussin udbenet og delt i brystkød, andet kød, skind og skrog.) 6 skiver Serranoskinke Frisk Timian Fløde 1 æg Smør til stegning Salt peber. Kyllinge glace Skrog og afpuds brunes  hårdt af i en bryde med lidt smør. Tilsæt derefter lidt

Possin Ballutine Read More »

Leverpostej

Jo mere enkelt desto bedre – Min favorit opskrift er uden de store dekedare. Ingredienser 1000 g Hakket svine lever (Frosset fra supermarkedet fungerer fint) 500 g Hakket spæk 200 g Smør 300 g  Hvedemel 1 l sødmælk 1 stort revet Løg 8 strøgne tsk. Salt (Ja der står rigtigt) 1,5  tsk. Peber 3/4 tsk.

Leverpostej Read More »

Nytårs menu

Menu 2024/25 Wonton toppe med Rejer, Svin og sød Chili Små forårsruller med oksekød peanutbutter soya dressing Krystade med koldrøget Laks, peberodscream og lakserogn Rugbrøds chips med Bresola, modnet Gauda ost og balsamisk eddike Lynstegt tun med avocado, teryaki seause og wonton chips Hummer og jomfruhummer haler med Jordskokke pure, brunet smør og rugbrøds krumbel

Nytårs menu Read More »

Paratha

Bemærk! Et godt bud på et brød, men ikke helt tilfreds endnu. Pandestegt Indisk brød der minder lidt om Butterdej. Helt sikkert ikke sundt da de er fyldt med smør, men der er noget over det, god smag og lagdelt konsistens. Ingredienser 7,5dl mel 2 spsk Salt 1 Æg Vand 1 tsk Bagepulver 25o g

Paratha Read More »

Bronze Støbning

Forsøg med bronze støbning Fik ved et tilfælde en lille ovn der kan smelte metaller som bronze, sølv og guld. Som ingeniør har jeg altid været fascineret af metalstøbning  og tænkte bronze kunne være sjovt. Bronze støbning ”Cire Perdue” eller tabt voks er en støbeteknik hvor der simpelt laves ret avancerede bronze emner med god

Bronze Støbning Read More »