Pil Pil Rejer

(4 personer)

Ingredienser

  • 500 g store ukogte rejer med haler
  • 5-6 fed hvidløg
  • en håndfuld små tomater
  • 2 – 3 dl Oliven olie
  • Et skvat hvidvin
  • en knivspids Safran
  • lidt Pil Pil Krydderi eller tørret chili
  • 2 Frisk chili (ikke for stærk)

En håndfuld gode store rejer i et lille ovnfast fad pr. person. Hvidløg snittes i meget tynde skiver.  Friske tomater fra haven, fint snittet chili og krydderi fordeles mellem rejerne. Olie og vin hældes over og fadet bages 10 -12 min ved høj varme. Retten er færdig når olien er rygende varm og rejerne har skiftet farve.

Retten serveres med et godt stenovnsbagt brød.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *