Spidstegning Pizzaer og Peking And

Stenovns mad

Lavede jeg en associations quiz med konen og sagde ordet “stenovn” er jeg sikker på hun ville sige “sort”. 

Kunsten at tæmme en stenovn er ikke let. Enten er der ikke varme nok til pizza bunden eller også er der alt for meget varme til spidstegning. Grænsen er hårfin og det kræver noget erfaring at lave noget rigtigt godt. Her er lidt omkring Spidstegning, Peking and og Pizzaer.

Peking And

Opskrift (ikke den lette vej)

Stenovns mad

Spidstegning, pizzaer, og tilbehør

Skinke på spid med fennike og hvidløg

Opskrift

Aubergine med Parmesanost

Opskrift

Svineskanke på spid

Opskrift

To Kyllinger på spyd

Opskrift

Pil Pil Rejer

Opskrift

Karameliserede Løg i stenovn

Opskrift

Bagte Tomater i Stenovn

Opskrift

Porchetta

Opskrift - Langtids stegt italiensk rullesteg