Det må kunne gøres bedre end det fra køledisken

Charcuteri

Hansenbryg.dk har et eller andet med kød, måske et levn fra job i slagteri branchen eller bare en stor glæde ved at afprøve ting jeg ikke ved hvordan laves.

Dette afsnit omhandler, pølsefremstilling, spegepølser, tørret skinke, bacon samt diverse pålæg. Krogmodning  samt kold/varm rygning af diverse kød, fisk mm. 

røgovn

Kød, fisk,ost - alt der kan kold og varm ryges i en ovn

Krogmodning af kød

Forædling af kød

Spege skinke

Saltet, røget og lufttørret skinke. super smag og imponator effekt.

Koldrøget laks

Selvgjort er vejgjort - bedre end det man køber i supermarkedet.

Pølsefremstilling

Koge/stege pølser til grill eller pande

Koldrøget blæksprutte

Et eksperiment

Varm røget Laks

Altid godt

Koldrøget Rensdyr kølle

Lidt anderledes med super smag

Røget Ål

Det er slut

Koldrøget dyre kølle

Lidt anderledes

Røget Bacon

Forskellige metoder

Røget Skinke og Filet

Opskrift