Menu 2024/25
- Wonton toppe med Rejer, Svin og sød Chili
- Små forårsruller med oksekød peanutbutter soya dressing
- Krystade med koldrøget Laks, peberodscream og lakserogn
- Rugbrøds chips med Bresola, modnet Gauda ost og balsamisk eddike
- Lynstegt tun med avocado, teryaki seause og wonton chips
- Hummer og jomfruhummer haler med Jordskokke pure, brunet smør og rugbrøds krumbel
- Iberico Presa med Glase, kartofler med krydderier, brændte løg, Rosenkål, Bini og sukker Ærter
- Ramen suppe med vagtel og porcheret vagtel æg
- Lamme filet med svampebygotto
- Bgedyst kage – Brownibund med appelsingele, appelsinmous og chokolads
- Flødeis
- Små spid med Mozerella, iberico skinke, basilikum og balsamisk eddike (ups den glemte vi)
Menu 2023/24

- Wonton toppe med rejer, svinekød, ingefær og stærk sød chili.
- Forårsruller med Peanutbutter, soya dressing
- Krystade med Bresola og wasabi creme
- Rugbrødschips med hjemme røget laks, avocado creme og ørrederogn
- Løgsuppe på karameliserede løg med Gruyere oste brød, ala Noma
- Krebs med citron dild creme og kuvertbrød.
- Lamme Beef Wellington med brasekartofler, selleri pure, glase, brokoli, aspargs, ristede bøgehat og brændte løg
- Ravioli med fyld af Karemeliserede kastanier, brunet smør og parmasan
- Sprængt Vagtel med kompot af jordskokker og Shiitake svampe, koncentreret kyllinge fond, rosenkål, rødpeber kompot og persille olie
- Hindbærmousse på kransekagebund
- Flødeis med chokolade
Menu 2022/23

- Wonton toppe med rejer , svinekød og stærk sød chili
- Filipinske forårsruller (Lumpia) med Tahin seause
- Friterede østers med tatarsovs
- Blini med laks og creamfraish
- Tatar med vagtelæg og revet vinter trøffel
- Tun Cappacio med rukula og Pamesan
- Kammusling med ærtepure og hummerskum
- Mini kuvertbrød
- Svampe consume med oksehale ravioli og trøffel
- Filipinske glacerede kyllinge spyd
- Kronhjort, fondant kartofler, grøntsager blomkåls pure, rødbede/balcamico sfærre og løgskaller med tapanade på fermenterede hvidløg.
- Grillet hummer med sause af hummerbisk (Den kunne vi ikke spise)
- Tinas bagedyst kager og is
Menu 2021/22
- Grisini snak
- Wonton toppe med Svin, rejer og soya seause.
- Djævle vagtel æg på blini
- koldrøget laks på blini med rygeoste creme
- Ristet rugbrød med rogn og cremfraish
- Ristet pasta snack med krabbe salat
- Snekrabbe med dressing.
- Grillet hummer med holandaise
- Balutine med Pussin ,ærtepure og kyllinge glace
- Wangu kød med glaise og fondant kartofler
- Sortfods svin med selleripure
Menu 2020/21
- Ultra tynde knækbrød med sesamfrø
- Wontontoppe med rejer og svinekød
- Rugbrød med Kaviar
- Vulavent med svampe
- Vulavent med koldrøget laks
- Ballutin med pussin, syltedeløg, ærtepure, sprødt skind og glase
- Små Kinesiske forårsruller
- Fyldte svampe med morkler
- Grillet hummer med sovs på hummerbisk
- Bagte tomater med vagtelæg
- Tinas bagedyst Kage og is
Menu 2019/20
- Wonton toppe med kylling og rejer
- Små kinesiske forårsruller
- Blini med koldrøget laks og rogn
- Djævle vagtelæg på bund af grillet peberfrugt
- Konfiteret æggeblomme med riteret grøntkål og vesterhavs ost
- Blini med jomfruhummer salat
- Ristet rugnrød med krabbe salat
- Stegt vagtel på blomkåls pure
- Kanape med lufttørret skinke
- Kanape med capaccio, selleri pure og revet trøffel
- Tinas bagedyst kage og is