Nytårs menu

menu 2023/24

  • Wonton toppe med rejer, svinekød, ingefær og stærk sød chili.
  • Forårsruller  med Peanutbutter, soya dressing
  • Krystade med Bresola og wasabi creme
  • Rugbrødschips med hjemme røget laks, avocado creme og ørrederogn
  • Løgsuppe på karameliserede løg med Gruyere oste brød,  ala Noma
  • Krebs med citron dild creme og kuvertbrød.
  • Lamme Beef Wellington med brasekartofler, selleri pure, glase, brokoli, aspargs, ristede bøgehat og brændte løg
  • Ravioli med fyld af Karemeliserede kastanier, brunet smør og parmasan
  • Sprængt Vagtel med kompot af jordskokker og Shiitake svampe, koncentreret kyllinge fond, rosenkål, rødpeber kompot og persille olie
  • Hindbærmousse på kransekagebund
  • Flødeis med chokolade

Menu 2022/23

  • Wonton toppe med rejer , svinekød og stærk sød chili
  • Filipinske forårsruller  (Lumpia) med Tahin seause
  • Friterede østers med tatarsovs
  • Blini med laks og creamfraish
  • Tatar med vagtelæg og revet vinter trøffel
  • Tun Cappacio med rukula og Pamesan
  • Kammusling med ærtepure og hummerskum
  • Mini kuvertbrød
  • Svampe consume med oksehale ravioli og trøffel
  • Filipinske glacerede kyllinge spyd
  • Kronhjort, fondant kartofler, grøntsager blomkåls pure, rødbede/balcamico sfærre og løgskaller med tapanade på fermenterede hvidløg.
  • Grillet hummer med sause af hummerbisk (Den kunne vi ikke spise)
  • Tinas bagedyst kager og is

Menu 2021/22

  • Grisini snak
  • Wonton toppe med Svin,  rejer og soya seause. 
  • Djævle vagtel æg på blini
  • koldrøget laks på blini med rygeoste creme
  • Ristet rugbrød med rogn og cremfraish
  • Ristet pasta snack med krabbe salat
  • Snekrabbe med dressing.
  • Grillet hummer med holandaise
  • Balutine med Pussin ,ærtepure og kyllinge glace
  • Wangu kød med glaise og fondant kartofler
  • Sortfods svin med selleripure

Menu 2020/21

  • Ultra tynde knækbrød med sesamfrø
  • Wontontoppe med rejer og svinekød
  • Rugbrød med Kaviar
  • Vulavent med svampe
  • Vulavent med koldrøget laks
  • Ballutin med pussin, syltedeløg, ærtepure, sprødt skind og glase
  • Små Kinesiske forårsruller
  • Fyldte svampe med morkler
  • Grillet hummer med sovs på hummerbisk
  • Bagte tomater med vagtelæg
  • Tinas bagedyst Kage og is

Menu 2019/20

  • Wonton toppe med kylling og rejer
  • Små kinesiske forårsruller
  • Blini med koldrøget laks og rogn
  • Djævle vagtelæg  på bund af grillet peberfrugt
  • Konfiteret æggeblomme med riteret grøntkål og vesterhavs ost
  • Blini med jomfruhummer salat
  • Ristet rugnrød med krabbe salat
  • Stegt vagtel på blomkåls pure
  • Kanape med lufttørret skinke
  • Kanape med capaccio, selleri pure og revet trøffel
  • Tinas bagedyst kage og is

 

menu 2018/19

  • Tortillia ristet med forskellige oste
  • Blini med koldrøget laks, creamfraish og rogn
  • Lakse pakke
  • en masse mere jeg ikke har billd af
  • Tinas Bagedyst kage 

Menu 2017/18

Oplæg til menu 2024/25

  • Wonton toppe med Rejer og Svin
  • Små forårsruller
  • Blini med koldrøget laks, creamfraish og rogn
  • Okse consume med porcheret vagtelæg
  • Udbenet Farseret vagtel
  • Blåmuslinger
  • Bord grillet ?? ( Konro Grill)
  • Konge krabbe
  • Foie gras
  • Bgedyst kage

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *