Nytårs menu Skriv en kommentar / Diverse / Af Finn Hansen menu 2023/24 Wonton toppe med rejer, svinekød, ingefær og stærk sød chili.Forårsruller med Peanutbutter, soya dressingKrystade med Bresola og wasabi cremeRugbrødschips med hjemme røget laks, avocado creme og ørrederognLøgsuppe på karameliserede løg med Gruyere oste brød, ala NomaKrebs med citron dild creme og kuvertbrød.Lamme Beef Wellington med brasekartofler, selleri pure, glase, brokoli, aspargs, ristede bøgehat og brændte løgRavioli med fyld af Karemeliserede kastanier, brunet smør og parmasanSprængt Vagtel med kompot af jordskokker og Shiitake svampe, koncentreret kyllinge fond, rosenkål, rødpeber kompot og persille olieHindbærmousse på kransekagebundFlødeis med chokolade Rugbrød m.røget laks Krystade m. Bresola Blini m. Chili reje Wontontoppe og forårsruller Løgsuppe ala Noma Lamme Beef wellington Krebs Kuvertbrød Ravioli m. Kastanje Sprængt Vagtel Hindbær Mousse Flødeis Menu 2022/23 Wonton toppe med rejer , svinekød og stærk sød chiliFilipinske forårsruller (Lumpia) med Tahin seauseFriterede østers med tatarsovsBlini med laks og creamfraishTatar med vagtelæg og revet vinter trøffelTun Cappacio med rukula og PamesanKammusling med ærtepure og hummerskumMini kuvertbrødSvampe consume med oksehale ravioli og trøffelFilipinske glacerede kyllinge spydKronhjort, fondant kartofler, grøntsager blomkåls pure, rødbede/balcamico sfærre og løgskaller med tapanade på fermenterede hvidløg.Grillet hummer med sause af hummerbisk (Den kunne vi ikke spise)Tinas bagedyst kager og is Lakes blini Friterede Østers Okse tatar Tunfisk med Pamesan Kuvertbrød Kammusling Ravioli med okseconsome Kyllingespyd Kronhjortefilet Hindbær kage Blåbær sfære Isdessert Menu 2021/22 Grisini snakWonton toppe med Svin, rejer og soya seause. Djævle vagtel æg på blinikoldrøget laks på blini med rygeoste cremeRistet rugbrød med rogn og cremfraishRistet pasta snack med krabbe salatSnekrabbe med dressing.Grillet hummer med holandaiseBalutine med Pussin ,ærtepure og kyllinge glaceWangu kød med glaise og fondant kartoflerSortfods svin med selleripure Menu 2020/21 Ultra tynde knækbrød med sesamfrøWontontoppe med rejer og svinekødRugbrød med KaviarVulavent med svampeVulavent med koldrøget laksBallutin med pussin, syltedeløg, ærtepure, sprødt skind og glaseSmå Kinesiske forårsrullerFyldte svampe med morklerGrillet hummer med sovs på hummerbiskBagte tomater med vagtelægTinas bagedyst Kage og is Menu 2019/20 Wonton toppe med kylling og rejerSmå kinesiske forårsrullerBlini med koldrøget laks og rognDjævle vagtelæg på bund af grillet peberfrugtKonfiteret æggeblomme med riteret grøntkål og vesterhavs ostBlini med jomfruhummer salatRistet rugnrød med krabbe salatStegt vagtel på blomkåls pureKanape med lufttørret skinkeKanape med capaccio, selleri pure og revet trøffelTinas bagedyst kage og is menu 2018/19 Tortillia ristet med forskellige osteBlini med koldrøget laks, creamfraish og rognLakse pakkeen masse mere jeg ikke har billd afTinas Bagedyst kage Menu 2017/18 Oplæg til menu 2024/25 Wonton toppe med Rejer og SvinSmå forårsrullerBlini med koldrøget laks, creamfraish og rognOkse consume med porcheret vagtelægUdbenet Farseret vagtelBlåmuslingerBord grillet ?? ( Konro Grill)Konge krabbeFoie grasBgedyst kage