De ferske blæksprutter renses og saltes 10timer i en 10% saltlage.
Skylles grundigt og tørres med et viskestykke udvendigt og indvendigt. Hænges med åbningen nedad og tørres 12 timer før rygning.
Ryges 24 timer med maksimalt 20 ºC røg.
Måske lidt til den røgede side men det var svært at se i vinter belysningen ved ovnen. Ved ikke rigtigt om det kan anbefales? Der skal arbejdes lidt på opskriften!
2 kommentarer til “Koldrøget Blæksprutte”
Vagn Vinstrup
Det er ikke hvordan det ser ud, men hvordan det smager! Jeg vakuumsalter dem med 2,5% salt i et døgn og koldrøget et døgn. Det ligner dine men for pokker de smager godt
Mvh Vagn
Det er ikke hvordan det ser ud, men hvordan det smager! Jeg vakuumsalter dem med 2,5% salt i et døgn og koldrøget et døgn. Det ligner dine men for pokker de smager godt
Mvh Vagn
Tak for det, jeg korrigere saltningen næste gang
mvh
Finn